Buitenschoolse opvang

Op ons schoolterrein staat een unit; deze is prachtig ingericht voor BSO, VSO en Peuteropvang. De organisatie en de uitvoering hiervan zijn in handen van Groene Kinderopvang 't Werkel. 

Iedere dag, na schooltijd, is er opvang door een vaste pedagogisch medewerker (tot 18.00 uur). 
Groene Kinderopvang 't Werkel biedt ook peuteropvang voor peuters van 2-4 jaar. Dit kan op maandag, dinsdag en donderdag van 7.00 uur tot 18.00 uur voor 52 weken per jaar.

Op maandag, dinsdag en donderdag wordt er voorschoolse opvang aangeboden van 7.00 tot 8.30 uur. Tijdens de voorschoolse opvang staat de ontbijttafel klaar. Wanneer je dit wenst kunnen je kinderen gebruik maken van het ontbijt. Voor het ontbijt worden geen extra kosten in rekening gebracht.

Zowel de Peutergroep als de VSO wordt verzorgd door Marjolein Reuvekamp; de BSO wordt verzorgd door Charlotte Docter.

Bent u nieuwsgierig naar onze BSO, de VSO of de peuteropvang? Stap gerust eens binnen om een kijkje te nemen. Liever telefonisch contact? Belt u dan met Mariëlle Hettinga (038-2040389); zij is de drijvende kracht achter Groene Kinderopvang 't Werkel. Is Mariëlle niet aanwezig; vraagt u dan naar Esther? Ook zij is uitstekend van alles op de hoogte en kan u prima verder helpen.

Bezoek ook de website www.twerkel.nl voor meer informatie

 


 

 

 

 

 

 

School video

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.