Goed

om op de hoogte

te zijn

Maak

kennis met

onze school

Oud ijzer actie 2020- UPDATE

Vanwege het coronavirus hebben wij besloten om de actiedag af te gelasten.
Alle mensen die ijzer aangemeld hebben zullen wij via de mail of telefonisch op de hoogte stellen. Ook nemen wij contact op met de sponsoren.

Omdat het op dit moment niet te overzien is hoelang deze situatie gaat duren hebben wij besloten om de actie niet te verplaatsen. Het is vanaf nu niet meer mogelijk om uw oude metalen aan te melden. Onze oprechte excuses hiervoor!

Volgend jaar zullen we weer een nieuwe actiedag organiseren.
Wij komen op zaterdag 20 maart 2021 graag weer bij u langs om de oude metalen op te halen en zouden het zeer waarderen als u weer een jaar voor ons wil sparen.

Met een vriendelijke groet van de Oud IJzercommissie: 
Marieke Scholten, Gert Jan Houtman, Gerjo Bosch, Hilbert Kroon, Ellen de Graaf, Rendert de Vos en Arno van Leeuwen.

 

 

Oorspronkelijke bericht:

Op zaterdag 21 maart wordt er voor de 14e keer op rij de Oud IJzer Actie georganiseerd door onze ouders. Hoe werkt dit? Heel makkelijk... U meldt via de onderstaande link uw Oud IJzer aan en wij komen op zaterdag 21 maart a.s. bij u langs om het op te halen. Komt u het liever zelf brengen? Ook dat kan! Ons depot bevindt zich deze dag aan de Eeuwlandseweg in Heerde; de borden en markeringen kunt u deze dag in Heerde niet missen. U wordt vanzelf naar de juiste plek geleid. Voor meer informatie kunt u ook kijken op onze schoolwebsite. Alvast bedankt en graag tot ziens op zaterdag 21 maart!

Wij raden u aan om even goed te kijken naar wat er ingeleverd kan worden. De volgende materialen zamelen wij wél in: oude of versleten potten/pannen, accu’s, drogers, wasmachines, gasfornuizen, verwarmingselementen, kachels, computers, remschijven, blik, doorgeroeste tuinstoelen, velgen, fietsen (graag zonder banden), kabels, bedspiralen, gieters, gereedschappen, tafels, stoelen, bankschroeven, rekken, armaturen, leidingwerk, ijzeren tuinhekken, oude landbouwmachines, koper, aluminium, RVS, motorblokken, elektromotoren e.d. U helpt ons echt als u vooraf de NIET metalen onderdelen alvast wilt verwijderen; deze leveren ons namelijk een boete op!

Previous Article Nieuwsbrief - De Krabbel
Rate this article:
No rating
Please login or register to post comments.

Theme picker