Goed

om op de hoogte

te zijn

Maak

kennis met

onze school

Oud ijzer actie 2020 - 2021

GEWIJZIGD!!

In verband met de coronacrisis en de richtlijnen van het RIVM hebben we moeten besluiten om de inzameling van oud ijzer in 2021 NIET door te laten gaan.

Op zaterdag 20 maart 2021 wordt er voor de 14e keer op rij de Oud IJzer Actie georganiseerd door onze ouders. Hoe werkt dit? Heel makkelijk... U meldt via de onderstaande link uw Oud IJzer aan en wij komen op zaterdag 20 maart a.s. bij u langs om het op te halen. Komt u het liever zelf brengen? Ook dat kan! Ons depot bevindt zich deze dag aan de Eeuwlandseweg in Heerde; de borden en markeringen kunt u deze dag in Heerde niet missen. U wordt vanzelf naar de juiste plek geleid. Voor meer informatie kunt u ook kijken op onze schoolwebsite. Alvast bedankt en graag tot ziens op zaterdag 20 maart!

Wij raden u aan om even goed te kijken naar wat er ingeleverd kan worden. De volgende materialen zamelen wij wél in: oude of versleten potten/pannen, accu’s, drogers, wasmachines, gasfornuizen, verwarmingselementen, kachels, computers, remschijven, blik, doorgeroeste tuinstoelen, velgen, fietsen (graag zonder banden), kabels, bedspiralen, gieters, gereedschappen, tafels, stoelen, bankschroeven, rekken, armaturen, leidingwerk, ijzeren tuinhekken, oude landbouwmachines, koper, aluminium, RVS, motorblokken, elektromotoren e.d. U helpt ons echt als u vooraf de NIET metalen onderdelen alvast wilt verwijderen; deze leveren ons namelijk een boete op!

Previous Article Nieuwsbrief - De Krabbel
Rate this article:
No rating
Please login or register to post comments.